Empty room

Jag känner en saknad. Jag saknar mina flickor från förr.. Nu när jag har bytt stad så varken hörs eller ses man särskillt ofta..
Det är inge kul.
Inge kul alls.
Får se om man kankse kan ordna en playdate när man kommer hem i jul :)
Vad tycks? :)


Lekte lite med PS


orginalbild

Jag har blivit en sjukling

Idag har det både vart en bra och dålig dag.
Bra därför att: Jag har vart ute och handlat jättefina julklappar :D Fast bara några.
Dålig därför att: Jag har lite pendlande feber sen imorse och känner mig väääldigt krass. Väldigt jobbigt att försöka få nåt bra gjort i skolan då.
 Tur att jag har Hampus här nu som pysslar om mig iallafall :)

nää nu ska jag nog gå och bädda ner mig eller nåt.

Vad tycker DU?

Min kusin Bettan brukar skicka allt möjligt bra och/eller viktigt till mig på mailen. Denna gång är det en opinionsmätning som gäller taket för vad man som student får tjäna innan han/hon förlorar sitt bidrag.
Gå in och tyck till. Gör din röst hörd! Power to the people! osv..

inte lika depp nu

Har fått reda på att nu är Hampus hemma igen, och han har inte lika ont nu, Det känns bra för mig, måste jag säga.
Kankse, kankse att han dessutom kan åka till mig imorgon, om han nu inte måste operera. Han vill inte operera sig, vill inte ha det fula märket.
Först hade jag tänkt att bara sitta hemma och deppa. Men Jennie (från klassen) SMSade mig och undrade om det verkligen var bra att jag var ensam, och att jag istället kunde komma över och mysa med henne och Johanna. Jag tyckte att det lät mycket bättre. Så om runt en halvtimme tar jag bussen till Campus för att hänga lite med Jennie och Johanna. Sen ska vi på musikquiz. Kul.
Så nu är det inte lika deppigt här.

depp, depp

Idag är jag lite deppig, på grund av två anledningar.
Den lite mindre viktiga anledningen (även fast det också svider riktigt mycket) är att jag igår hämtade ut min tenta som jag skrev runt tre veckor sen. Matematik-tenta. Den fick jag ett rejält U på. Så det blev som jag förutspådde:
God jul ekvation!  (Syftar på att jag kommer att få lov att räkna massa matematik i jul)  :(

Den andra anledningen är att min älskade pojkvän just nu sitter på sjukhuset istället för hemma hos mig. Redan igår mådde han dåligt och så, så jag sa att om han inte mådde bättre imorgon (idag) så skulle han inte sätta sig på tåget till mig.
Imorse innan dagens ända föreläsning så pratade vi på telefon och han berättade att han var på sjukhuset och tog blodprov och grejjer. Jag är riktigt orolig. Vill inte att det ska hända nåt hemskt...
Saknar honom också, det var så länge sen vi sågs nu.

Och en till grejj.. Jag läser en kurs som heter Kretsteknik. Till den kursen hade jag behövt en bok. Denna bok finns inte att köpa. Den finns inte ens i Europa (tydligen, hörde nånting om det idag). Jag börjar oroa mig för denna kurs också, att jag ska få ett till U bara för att jag inte kan räkna några uppgifter, bara för att jag inte har den där boken......

Men nu ska jag ge mig, ingen blir gladare av att jag sitter här och deppar.. Jag hoppas att jag oroar mig i onödan.






uppdaterat 18:00
Har nyss pratat med Hampus och han ska snart göra ultraljud för att se om han ska behöva opereras eller inte.
Jag hoppas att han inte ska behöva det. Hoppas verkligen att det ska bli bra.
Jag är glad för att jag fått lite uppmuntrande ord på msn. Det är alltid nåt, och de orden ger mig väldigt mycket. Ibland kan jag behöva peppas lite. Som idag till exempel.

Grattis (i efterskott)!

jag vill tillägna ett fyrfalldigt leve för min kusins lilla dotter AMANDA som fyllde 7 år igår!! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!!
Vad stor hon börjar bli den lilla damen :)
Grattis igen gumman!


♪♫♪

Idag ha det varit en riktig slappis-dag. Jag har inte gjort nånting alls... Det har faktiskt varit riktigt skönt att kunna varva ner lite en dag. Men imorgon blir det plugga av!
Efter helgen så ska jag även köpa ytterligare en dyr, tung bok som jag måste ha..

Men jag ska nog ändå göra nånting rätt idag och åka och handla lite. Det börjar bli lite dåligt utbud i mitt kylskåp.
Å andra sidan så äter jag ju faktiskt mindre nu när jag har börjat träna (tränade måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Jag är så duktig). Hande ingen aning att det här med mat skulle bli så dyrt och drygt.

Och jag har fått mig en kalldusch. Jag är riktigt dålig på att höra av mig till mina nära och kära ( det är faktiskt en av anledningarna till att jag har den här bloggen, så att folk ska kunna läsa här då och då). Men jag ska bli bättre. Jag ska höra av mig mer! Absolut! Jag börjar imorgon!

Mitt mobila internet är ortoligt seeegt! Flera gånger har jag velat slänga ut skiten genom fönstret! Men det skulle nog inte göra nåt, eftersom jag bor på marknivå. Om jag skulle slänga ut datorn (eller dongeln) genom föntret så skulle den nog inte gå sönder. Jag skulle helt enkelt kunna kasta ut datorn genom fönstet och sedan gå ut och hämta den.

Ikväll går det en Beck-film. Hoppas bara att jag har den kanalen.. Beck är bäst!

Och om nån undrar ur det går med lägenhetssökandet just nu, så kan jag säga att jag fortfarande kammar hem noll. Men jag ska göra en intresseanmälen på en lägenhet snart och se vart  det leder...

Bara lite tankar jag haft idag..



Los problemos

Det blev som sagt lite problematiskt näär jag skulle ta mig hem i fredags. Inte bara med det där när jag skulle boka biljett... När jag satt på lokalbussen som skulle ta mig in till stan så körde bussen in i en bil som svängde ut framför bussen. Det var lite obehagligt, folk slog i ansiktet, någon flög ner längs mittgången och man hörde barn gråta.
Men jag hade tur och klarade mig helt oskadd. Men den bussen åkte inge mer och vi passagerare fick lov att gå resten av biten in till stan (fast jag hade ju sett till att vara ute i god tid och hann med min buss och tåg).

Men men, det var det. Nu är jag hemma :D
Igår var en massa släktingar här och det var väldigt trevligt. Det var kul att se alla :)
Jag åker hem idag. Mitt tåg går 16.28 och jag kommer tillbaka till Karlstad sent ikväll..
Även fast en enkelresa tar runt 4-5 h och jag inte hinner stanna länge (och inte är det billigt heller), så är det alltid värt att ta sig hem :)

Bråkigt värre..

Jag tror att SJ är bland det bråkigaste man kan hålla på med!
Jag bokade biljetter hem (och tillbaka) igår. Fick reda på idag att jag kan åka hem tidigare. Jiipii tänker jag då.
Jag surfar in på SJ så fort jag kom hem efter föreläsningen på skolan. Jag avbokar hemresan. Sedan ska jag boka en ny resa.
Och de kraschar hela SJ´s hemsida.. Oh no! tänker jag då.
Jag sitter och försöker och försöker och känner paniken komma krypandes. Jag vela ju hem.
Sen när nästan hela mitt tålamod är förbrukat så fungerar det äntligen!!
Så nu är jag hemma 19.19 istället för 21.21!! :D
Jag har en nästan 4½ h resa att se fram emot nu..
Jiipii!

All I want for Christmas is you!

Jag har hittat jättefina mobiler.


(Hmm.. det har hänt nåt skumt med bilderna när jag krymte dem)
Jag gillar denna mobilen Samsung Soul, och även denna LG Viewty Även fast det är Touch-mobiler (jag har helt enkelt inte fastenat för den tekniken). Men jag måste säga att dessa är så snygga att jag överlever det.
att de fanns i rosa hade jag ingen aning om!!
Jag gillar det väldigt mycket.

RSS 2.0